Nota de prensa

Regió 7. El grup Farga compra els gelats de La Menorquina a Kalise viernes 21 de abril, 2017

Regió 7. El grup Farga compra els gelats de La Menorquina a Kalise

El fons d'inversió Black Toro Capital (BTC) ha invertit 40 milions d'euros al grup Farga perquè compri el negoci de gelats La Menorquina a l'empresa Kalise. Amb la inversió, BTC tindrà presència al consell d'administració del Grup Farga. La compra inclou les installacions industrials, la xarxa de distribució i les delegacions comercials, que segons BTC és la xarxa de comercialització de gelats més gran de l'Estat. Amb aquesta adquisició, el negoci global del Grup Farga superarà els 140 milions d'euros, i es marca l'objectiu de reforçar la posició de lideratge al mercat estatal i d'expandir-se en l'internacional. 

Descargar

Este sitio utiliza cookies propias y de terceros para poder extraer datos estadísticos de la navegación de los usuarios y así poder ofrecer un mejor servicio.
Si continúa navegando por nuestro sitio web, entendemos que usted acepta nuestras cookies.

Aceptar
whatsapp facebook email export heart link video-camera file images phone share behance skype spotify vine dribbble facebook-square flickr github google-plus instagram linkedin pinterest-circle pinterest tumblr twitter youtube